沒有車的日子

很快就要攷路試了,因駕使證就快過期,所以也要加緊練習。
原本我的車應該今天就可以羅得翻,但後來發現有少少問題,又俾翻拒地
整翻,要我自己坐車翻屋企。車行本來有後備車用的,最衰就是自己唔好,
一早又唔搞好個駕使證,呢次又無車用啦~~已經兩個星期啦~~是屋企做左化石人幾日,好悶。
     在車行回家的路,是沒有直達車的,要去DOWNTOWN轉車,呀DOWNTOWN呀DOWNTOWN,已經好久沒有到過的地方。又熟悉又陌生。以前坐巴士接女朋友收工送她上班的地方,買左車後DOWNTOWN停車又難又貴,免得免。
This entry was posted in 未分類. Bookmark the permalink.

1 則回應給 沒有車的日子

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

你正使用 WordPress.com 帳號留言。 登出 / 變更 )

Twitter picture

你正使用 Twitter 帳號留言。 登出 / 變更 )

Facebook照片

你正使用 Facebook 帳號留言。 登出 / 變更 )

Google+ photo

你正使用 Google+ 帳號留言。 登出 / 變更 )

連結到 %s